NetSurfer

NetSurfer
Chestii alese. de pe net culese si nu numai...

Kony 2012
     media: 0.00 din 0 voturi

postat de razvann in 2012-03-08 11:43
It's time to change history. Reverse the piramid.

Joseph Kony este un om din pacate. Joseph Kony traieste in Uguanda, unde isi mentine puterea prin practici inumame. Armata lui in mare parte e formata din copii rapiti si obligati sa lupe pentru el. Parinti indurerati, parinti ucisi, uneori chiar de proprii copii obligati sa faca asta, copii fara copilarie care traiesc cu teama de a nu fi rapiti si inrolati in armata. Cel putin asa se zice...

E o tara africana, ce treaba avem noi cu ea? Nu avem nimic de a face cu aceasta tara, dar ceea ce putem face e sa schimbam istoria. Toata lumea stie ca SUA si NATO intervin doar acolo un au interese economice sau in situatii care pun in pericol securitatea nationala a tarilor membre (vezi Libia,Irak,etc). Istoria se poate schimba.

Un tanar a facut o promisiune in urma cu 9 ani. Si de atunci a facut eforturi sa trezeasca interesul autoritatilor americane pentru a salva niste suflete. Autoritatile i-au spus ca e imposibil ca ei sa intervina, dar tanarul nu a renuntat, a continuat sa faca lumii cunoscuta aceasta problema. Odata ce problema a fost cunoscuta suficient de mult, iar politicienii americani primeau tot mai multe solicitari cu privire la o interventie in Uguanda, au aplecat urechea si au ascultat si au luat o decizia de a trimite 100 de soldati pentru a sfaturi luptatorii din Uguanda sa il prinda pe Kony. Se pare ca Joseph Kony a aflat si a schimbat tacticile pentru a nu fi capturat. Autoritatile americane probabil vor retrage soldatii care ii consiliaza pe uguandezi deoarece efortul lor nu are rezultate. Aici putem schimba interveni si schimba istoria.

Oamenilor cunoscuti li se acorda atentie. Pentru criminali cunoscuti (vezi Osama bin Laden) s-au cheltuit sume colosale de bani pentru anihilare. Kony isi merita faima de criminal si merita pedepsit.....

Urmariti un film de 30 de minute realizat de tanarul care odata facea o promisiune. Putem contribui la schimbarea istoriei si intoarcerea piramidei decizionale. Eu l-am vazut aseara, avea 7 milioane de vizualizari. In 12 ore a strans alte 14 milioane, acum la ora la care scriu are 21 de milioane de vizualizari... in doar 3 zile... Da-ti mai departe!
Tag-uri Technorati:

Comentarii


    Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile    Termeni si Conditii de Utilizare