NetSurfer

NetSurfer
Chestii alese. de pe net culese si nu numai...

Carte: Steve Jobs. Biografia
     media: 0.00 din 0 voturi

postat de razvann in 2012-02-28 18:22
Steve Jobs, un adevarat simbol al tehnologiei moderne, a modelat pietele telefoanelor mobile, mp3 player-elor si a muzicii, a tabletelor... Un adevarat vizionar care a adus in mainile utilizatorilor tehnologie pe care doar in filme SF au vazut-o. S-au scris multe despre Steve. Am citit carti despre Steve, am scris despre una din ele. Sunt fascinat despre modul de gandire si despre evolutia pe care a avut-o Steve Jobs, de cum a creeat o companie extrem de valoroasa, a crezut in visele sale, chiar daca altii l-au indepartat, el a invatat din greseli si a perseverat pentru a obtine rezultate mai bune.

Din pacate a parasit lumea aceasta anul trecut, nimeni nu va mai afla vreodata ce produse mai pregatea in mintea sa. Biografia lui a aparut la scurt timp dupa moartea lui Steve Jobs, scrisa de Walter Isaacson, a fost vanduta in peste 300 000 de exemplare in prima saptamana de la lansare. Un best-seller instant aproape. A venit momentul sa o citesc, in limba romana, pentru ca sunt disponibile precomenzile, iar cartea va fi livrata incepand cu 5 martie.
(P)Biografia lui Steve Jobs ajunge in Romania, evident in limba romana. Emag este primul comerciant care pune spre vanzare aceasta carte. Pentru a celebra acest eveniment, emag realizeaza o campanie intitulata :„Cadou biografia lui Steve Jobs la orice comandă de peste 1500 de lei”. Dupa cum scrie in denumirea campaniei, clientii care realizeaza cumparaturi mai mari de 1500 lei vor primi cadou un exemplar din Biografia lui Steve Jobs de Walter Isaacson.

Tag-uri Technorati: , , ,

Comentarii

  1. cristina

    Daca cineva doreste aceasta carte, i-o pot vinde cu 50 lei. Eu am primit o cadou de la emag, este intacta. Astept mail la adresa crisstinna@gmail.com


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zileTermeni si Conditii de Utilizare