NetSurfer

NetSurfer
Chestii alese. de pe net culese si nu numai...

Microsoft face campanie pe seama schimbarilor Google
     media: 0.00 din 0 voturi

postat de razvann in 2012-02-03 18:12
Google a anuntat recent ca modifica 'Confidentialitatea, termenii si conditiile de utilizare'. Unifica si consolideaza cele peste 60 de astfel de documente disponibile la ora actuala. Modificarile vor intra in vigoare la 1 martie 2012.

Microsoft speculeaza nemultumirea utilizatorilor legata de aceste schimbari si lanseaza o campanie pe print in US ce target-eaza acesti utilizatori, reamintindu-le ca exista alternative la serviciile Google, iar Microsoft le detine.

Microsoft enumera 4 produse: motor de cautare , mail, docs, browser:

  • bing.com altenativa pentru google.com

  • hotmail.com alternativa pentru gmail.com

  • office365.com altenativa pentru docs.google.com

  • Internet explorer alternativa pentru Chrome


...Dar utilizatorii Google mai folosesc multe alte produse Google, precum: G+, GReader, YouTube, etc.. Pentru aceste produse, Microsoft nu prea are alternative, nu are ce oferi. Nu stiu care va fi succesul campaniei, banuiesc ca va fi redus, pentru ca majoritatea userilor google utilizeaza mai multe servicii, unele la care MS nu are alternative. Microsoft e codaș in alinierea la cerintele pietei. Pe zona de socializare are in constructie o retea, socl.com, dar nu se stie cand va fi gata. Bing nu aduce profit, dar ei continua sa incerce sa ramana competitivi pe piata motoarelor de cautare. Anul acesta, Windows 8 va fi lansat, atat pentru desktop cat si pentru tablete si telefoane mobile . Google are un mare succes pe piata telefoanelor si tabletelor cu sistemul lor de operare Android. Singura piata unde Microsoft e mult superior Google, e piata sistemelor de operare desktop.

Google se apara, si a publicat o lista de mituri legate de schimbarile ce se vor produse, contrazicand reclamele MS.

Tag-uri Technorati: ,

Comentarii


    Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile    Termeni si Conditii de Utilizare