NetSurfer

NetSurfer
Chestii alese. de pe net culese si nu numai...

Craciun fericit!
     media: 0.00 din 0 voturi

postat de razvann in 2011-12-24 12:01

...iată-ne în decembrie 2011 . Crăciunul e la rând printre cifrele din calendar. Anul acesta mai ciudat decât anul trecut. Vremea de afară face ca farmecul Crăciunului să dispară...sau am îmbătrânit eu prea mult?

Crăciunul a ajuns foarte comercial, se înregistrează în fiecare an vânzări foarte mari. Zile la rând parcarile real si metro au fost pline. Șosele neîncapătorare de puzderia de mașini. Toată lumea parcă de sărbători o i-a razna, toți s inghesuie, toți aleargă. Toată lumea cumpară cât mai multe, să aibă o masă cât mai imbelșugată, conform tradiției...mă rog tradiția spune să iti prepari tu bucatele, dar nah, dacă nu ai timp, le prepară altul și tu le cumperi.

Toți ne dorim și ne sfătuim să fim mai buni, dar pe stradă, în trafic, în agromerația din magazine furia, graba, ignoranța, răutatea de cele mai multe ori tronează în fața bunătății......


Vă urez tuturor să aveti parte Sărbători fericite alături de cei dragi, să aveți parte de căldura sufletească și liniște ...și de zăpadă. Și nu uitați să fiți mai buni și în restul anului, nu doar de sărbatori.
Comentarii

 1. Stiri noi

  Craciun fericit si tie! (Noroc cu sarbatorile, ca asa vedem ce bloguri mai sunt active pe aici)

 2. Lucruri noi

  Am avut rabdare sa vad video-ul. Si asa e. E bine sa facem bine. Am auzit pe multi spunand ca e rau sa mai faca bine. Dar se inceala. Intotdeauna exista loc de fapte noi, de fapt bune. Doar daca exista dorinta.

 3. andreea

  Si cu cat vor trece anii cu atat mai lipsite de semnificatie devin Sarbatorile,le privim frumoase doar prin ochii copiilor,asa e mereu.A...fain video-ul.

 4. Cris-Mary

  Eu iti spun sincer ca nu am simtit nimic din Craciun, nu stiu cand a venit si cand a trecut ..desi am respectat traditiile pe care familia mea le are de Craciun, parca ceva a lipsit. Acum sunt trista ca trebuie sa mai astept un an ca sa fie din nou Craciun:)


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zileTermeni si Conditii de Utilizare