NetSurfer

NetSurfer
Chestii alese. de pe net culese si nu numai...

TVR are probleme
     media: 0.00 din 0 voturi

postat de razvann in 2011-12-18 20:53
Televiziunea nationala romana are serioase probleme financiare [ sursa ] . Evident, fac risipa ca orice e sub atenta coordonare a statului. Din ce scrie a3, se platesc salarii mari, nejustificate, etc.

Ce ma uimeste pe mine e lipsa de inspiratie pentru promovarea programelor. Platformele sociale, Facebook/Youtube/Twitter, sunt cam ocolite de cei de la TVR. Imaginea lor online e cam veche. Au site-ul facut in 2007. Organizarea informatiilor pe site e cam aiurea. Sondajele pe site se fac la modul: azi se anunta sondajul, maine rezultatele. ...come on, suntem in 2011, de real-time ati auzit? Podcast-urile sunt vai de capul lor. Lasam la o parte player-ul, codecul folosit pentru comprimarea fisierelor video e foarte prost...fisierele ocupa mult si se vad linii. Nu au optiune de alegere a calitatii imaginii. Cei care vor sa vada o inregistrare pe mobil sau au banda mica cu siguranta nu o sa vada o emisiune intreaga.

Alte televiziuni, cei drept, private, profita din plin de online. Au site-uri bine puse la punct (mai putin protv-ul, care are o varza de site, nu poti sa gasesti stirile ordonate dupa timp) podcasturi publicate imediat dupa difuzarea emisiunii la tv, design chiar avansat folosind HTML5, mai putin flash, totul pentru a aduce utilizatori si ai pastra.

TVR-ule, tu de ce nu iti pui site-ul la punct sa fie util pentru toata lumea?

Ce treaba am eu cu TVR-ul? Nu ma uit la tv, sunt emisiuni care nu am cum sa le urmaresc la tv, pentru ca nu vreau sa le urmaresc la tv, prefer sa le urmaresc cand vreau, pe net, pot sa pun pauza, pot sa lucrez si altceva.. TVR cred ca e singura televiziune care nu a copiat programele otv-ului. Si are, inca, programe bune. Dar nu sunt suficient promovate, asta nu ar fi o problema, dar nu sunt accesibile multor oameni din cauza unor impedimente de natura tehnica. Cateva emisiuni interesante: Ora de business, La mustata, Confesiuni, Garantat 100%, Arena Leilor, Jurnalele..etc.

Comentarii


    Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile    Termeni si Conditii de Utilizare