NetSurfer

NetSurfer
Chestii alese. de pe net culese si nu numai...

Spionaj masiv
     media: 0.00 din 0 voturi

postat de razvann in 2011-12-12 08:10
Wikileaks a publicat in urma cu cateva zile documente care atesta faptul ca se face spionaj pe bani. Companii din diverse state creaza software de spionaj pe care il vand chiar si guvernelor care pot utiliza software-ul in urmarea disidentilor.
Astfel de programe de spinaj pot infecta calculatoare tinta sau retele chiar si smartphone-uri de pe care pot sustrage date, pot intercepta convorbiri sau pot chiar controla calculatorul tinta.

Noi, utilizatorii de calculatoare, telefoane si internet, cu propriile maini ne-am pus la dispozitia spionilor. De fapt, nu prea mai exista asa multi spioni...infectarea unui calculator se poate face de la distanta, si tot un calculator poate centraliza datele si poate extrage informatiile interesante pentru atacator.
Noi ne-am achizitionat calculatoare, noi am semnat contractele de furnizare de servicii, noi le utilizam pentru stocarea informatiilor, pentru creare si partajarea de documente, cream si utilizam casute de email prin care trimitem sau primim informatii, prin intermediul telefoanelor comunicam verbal sau scris. Practic majoritatea comunicarilor le transmitem prin telefon sau internet.

Cine poate da inapoi sa ridice mana sus! De maine sa traiasca fara telefon, calculator si internet.


Gandul.info a publicat despre subiect care contine clipuri de la wikileaks:mai mult filmulete gasiti in articolul gandulTag-uri Technorati:

Comentarii


    Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile    Termeni si Conditii de Utilizare