NetSurfer

NetSurfer
Chestii alese. de pe net culese si nu numai...

Primiti cu recensamantul?
     media: 0.00 din 0 voturi

postat de razvann in 2011-10-23 20:14
..ce e si cu recensamantul asta? Eu nu prea inteleg.... Deci ti se iau toate datele care se pot aduna.Sigur coreleaza cu ce au ei in evidente si te pun sa platesti la impozite in plus daca iasa diferente.

Vin seara acasa, dupa un drum lung, ingrijorat oarecum cu recensamantul pisicii ma-sii, ca da amenda...fix pix. Ajung in jurul orei 19 pe strada pe care domiciliez, pe semi lumina..de fapt trei sfert intuneric...ca primarul e econom, aprinde luminile pe strada dupa zeci de minute bune dupa ce e intuneric bezna.... e, si pe intunericul de afara zaresc o silueta care pleaca de la o poarta la alta si fiindca nu a intrat pe la nici un vecin, cand ajunge langa mine vad geanta albastra. O intreb daca e cu recensamantul si o luam spre casa mea. O pun la o masa, sa scrie ea frumos acolo, si incepe interviul. Printre primnele intrebari, cate camere de locuit avem..poi stau sa numar spatiile, imi spune sa nu numar bai, bucatarii , holuri, ii raspund. Apoi ma intreaba suprafata lor...imi spune sa ii zic o suprafata aproximativa, ca si asa nu se uita nimeni la ele....Evident nu ma apucam de masurat, si ii dau raspunsul cerut, aproximativ.
Apoi vin intrebarile despre starea de sanatate a unei dintre persoanele care locuiesc aici. Repede intreaba despre vedere, auz si bifeaza 'fara probleme' inainte sa apuc sa raspund. Ii spun ca nu e bine ce a facut, dar a insistat ca nu conteaza, nu se iau in calcul oricum. Nu a mai corectat nimic.

Pe principiul asta stau si ma intreb la sfarsitul campaniei, statisticile cata acuratete au sa aiba? Asa e romanu, las-o bă ca merge asa..... O varza totala.

Comentarii

  1. Latricia

    Short, sweet, to the point, FREE-exactly as information shloud be!


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zileTermeni si Conditii de Utilizare