NetSurfer

NetSurfer
Chestii alese. de pe net culese si nu numai...

Steve Jobs - iLeadership pentru o noua generatie
     media: 5.00 din 1 vot

postat de razvann in 2011-06-20 20:40

Ziarul Financiar a apărut cu o carte despre Steve Jobs, co-fondator şi lider incontestabil Apple. Cartea este scrisa de Jay Elliot, care a lucrat mulţi ani alături de Steve, dar a fost CEO dealungul carierei şi în alte companii mari precum Intel sau IBM. La scrierea cărţii a contribuit şi William Simon, autor al mai multor best-seller-uri.

Cartea surprinde calităţile co-fondatorului Apple, şi eludează misterul succesului companiei. O carte cu informaţii de actualitate (toamna 2010), menţionează chiar şi despre competiţia cu Google şi Microsoft pe parte de software destinată dispozitivelor mobile.
Cartea doreşte să demonteze succesul lui Steve Jobs/Apple, stilul lui de lider şi de a da o lecţie celor care vor să afle calea către succes a acestui vizionar al industriei IT&C.

O carte care m-a ţinut captiv între coperţi pentru a o lectura până la capăt. Recunosc, nu am mai citit de mult o carte care să mă ţină captiv între coperţi. Merită citită.

Cartea se găseşte la chioscurile de ziare în perioada 15-21 iunie 2010 împreună cu Ziarul Financiar, sau în magazinele de profil care comercializează cărţi. search

Tag-uri Technorati: , , ,

Comentarii

  1. Iulian Andrei

    Sa te uiti si la filmul Pirates of Silicon Valley :) o sa iti placa, simt asta :)

  2. razvann

    Sa te uiti si la filmul Pirates of Silicon Valley :) o sa iti placa, simt asta :)
    ...o sa ma uit.


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zileTermeni si Conditii de Utilizare