NetSurfer

NetSurfer
Chestii alese. de pe net culese si nu numai...

Mediafax face titluri de cancan
     media: 0.00 din 0 voturi

postat de razvann in 2011-05-29 10:21
Pe mediafax a aparut stirea: "Atac informatic la un post de televiziune: Un mesaj spam a anuntat moartea presedintelui basescu"

Intru sa citesc ce au avut hackerii cu televiziunea. Ma asteptam sa citesc despre servere cazute, date furate, activitate data peste cap.Cand colo: Stirea bomba: antena3 ,victima atacului informatic, a primit un mesaj spam care anunta moartea presedintelui basescu, mesajul continea un link catre o adresa unde se afla "un virus executabil nociv pentru computer".
Astia cred ca au in calculator doar virus ne-executabili, in varianta necompilata si inofensivi pentru computer de se agita asa cand gasesc un link cu virus executabil nociv ...
Wow atac informatic la o televiziune, au primit un mesaj spam, ce atac de amploare, o fi flota disparuta in neant, se razbuna din Bermude si face glume . Poi daca la aia e atac informatic cu un mail spam, la mine e razboi informatic interplanetar la cate spamuri am zilnic.(reminder: renunta la ymail, au filtru spam slab)
...hai ca m-am amuzat de dimineata...


printre altele continutul mesajului era urmatorul:

"Subiect - Şocant! Preşedintele Băsescu a suferit un accident mortal!

Şoc naţional! Traian Băsescu este desfigurat după ciocnirea frontală a maşinii prezindenţiale cu un alt vehicul aflat în trafic. Imagini în premieră aici (link)"
Lol.Comentarii


    Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile    Termeni si Conditii de Utilizare