NetSurfer

NetSurfer
Chestii alese. de pe net culese si nu numai...

Retea sociala cunoscuta
     media: 0.00 din 0 voturi

postat de razvann in 2011-05-24 21:43
La ştiri, eveniment nefericit: două tinere de 13 ani eu disparut de acasă. Tinerele conversau prin intermediul unei reţele sociale cu un(nişte) individ(zi). Acestea au plecat să se întalnească,, dar nu s-au mai întors. Mamele au anunţat poliţia. Acestia au confiscat unitate pc-ului pentru a cauta informaţii pe el.

Cu parere de rau pentru mame si fete, nu despre disparitie vroiam sa scriu.

Reportajul menţiona "o retea socială cunoscută" ....hmm..... Numiti o retea sociala cunoscuta....prima la care ma gandesc e Facebook. Ce e ciudat, cu alte ocazii, pozitive, promteristele nu se sfiau sa pronuntele numele retelei de socializare. Oare de ce? Reclama negativa dauneaza businessului? Va dati seama daca spunea numele retelei, cati puştani aveau parte de scandal cu parinţii care vedeau pe ecran ca scrie facebook, si ii interzicau copilului accesul la computer., prin urmare numarul de utilizatori activi scadea ( apropo, azi sunt 3.326.020 utilizatori FB in Romania conform facebrands.ro).

Dimensiunea Facebook se datoreaza si acestui fapt, mediatizare intensa. Si evitarea mediatizari negative evident - bad for business!
...apropo, m-am adus aminte de doamna care si-a anuntat sinuciderea pe un site de socializare , atunci numele retelei a fost specificat, se poate sa isi fi dat seama ca e bad for business sa zici la tv asa ceva. Evident, in stirile online numele nu este ascuns.Comentarii


    Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile    Termeni si Conditii de Utilizare