NetSurfer

NetSurfer
Chestii alese. de pe net culese si nu numai...

Google CEO speeks
     media: 0.00 din 0 voturi

postat de razvann in 2011-05-16 23:30
Razboiul ideilor - Google vs Apple. Tehnologiile care se intrec in atragerea cat mai multor adepti astazi vor defini viitorul. Google si Apple dau tonul in industria dispozitivelor mobile.
.Eric Schmidt vorbeste despre Apple si Google, despre ideile celor 2 giganti. Pe deoparte Apple e unic producator al propriilor sisteme. iOS se comercializeaza doar pe iPhone, iPad. Android-ul celor de la Google este preinstalat si comercializat de mai multi producatori hardware. Avantaje si dezavantaje. Apple creaza dispozitive cu un design rafinat, cu viteza de rulare, dar cu anumite limite legate de aplicatii, de fisiere, etc. Google produce Android pe care il ofera producatorilor, care il instaleaza pe smartphonuri si tablete sau netbookuri. Androidul, in functie de dispozitivul pe care ruleaza poate fi mai lent, libertatea de rulare de aplicatii e alta. Androidul poate fi nativ sincronizat cu un cont Google, email, calendar, webhistory....etc. Totusi suntem dependenti de echipamentul pe care lucram. Next level consta in eliminarea dependentei de echipament prin implementarea cloud computing la scara mare. Google Chromebook este un astfel de echipament. Toate fisiere tale se afla in cloud. Poti folosi orice Chromebook si fisierele tale vor fi acolo cu un singur login.
Competitia e buna, lupta se duce pentru obtinerea de dispozitive performante la costuri cat mai mici. Viitorul e relativ aproape si tehnologiile viitorului se contureaza in prezent.
"Telefonul tine minte tot si iti face sugestii, pentru ca tu sa fi un om mai bun" -Eric Schmidt.

Tag-uri Technorati: , , , ,

Comentarii


    Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile    Termeni si Conditii de Utilizare