NetSurfer

NetSurfer
Chestii alese. de pe net culese si nu numai...

Browser statistic
     media: 0.00 din 0 voturi

postat de razvann in 2010-12-03 16:09

sursa foto : mashable

Google Chrome este in crestere continuua, ceea ce ma bucura. Am inceput sa folosesc din ce in ce mai mult Chrome. Galeria de exentensii a crescut, si am gasit extensii similare cu addon-urile care le foloseam pe Firefox. Asta imi usureaza tranzitia de la Firefox pe care il folosesc de nu mai stiu cati ani.
Internet explorer este in continua scadere , dar tot este lider pe piata. Microsoft, cu toate campaniile de marketing nu resuste sa mentina macar cota de piata a IE. De ce ? Pentru ca microsoft a facut ce a vrut , ce l-a taiat capul, nu l-a interesat tendintele de evolutie a internetului. Ma bucur ca IE scade. Desi se apropie lansarea versiunii finale de IE9 , nu cred ca va aduce un plus cotei de piata. Si mai mult ca sigur ca va avea multe bug-uri, iar front-end developerii vor avea mai mult de lucru, pentru fiecare versiune de IE.

IE este cunoscut pentru multe gauri de securitate si diverse probleme de-a lungul istoriei, iar IE9 sunt convins ca va remedia multe din probleme....dar mai mult ca sigur va veni cu altele noi.....

Pana una alta recomand sa folositi si alte browsere....sa le incercati macar, si sa il pastrati pe cel care va convine mai mult .

E simplu descarci instalezi, navighezi....si apoi ori le ignori pe cele care nu iti plac, ori le dezinstalezi.

Descarca si incearca:Comentarii


    Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile    Termeni si Conditii de Utilizare