NetSurfer

NetSurfer
Chestii alese. de pe net culese si nu numai...

De ce a traversat puiul strada?
     media: 0.00 din 0 voturi

postat de razvann in 2010-04-13 18:26


1.Învatatoarea de scoala: Pentru ca a vrut sa ajunga de partea cealalta.

2.Profesorul de liceu: Chiar deca v-as explica, dragii mei dobitoci, tot n-ati întelege.

3.Platon: Pentru ca a mers în cautarea binelui si armoniei..

4.Aristotel: Este în natura puilor sa traverseze strazi..

5.Karl Marx: Avea instabilitate istorica si dialectica.

6.Martin Luther King: I have a dream.Vad o lume în care toti puii vor fi liberi sa traverseze strazile fara sa fie întrebati de motivele lor.

7.Moise: Si Dumnezeu a coborît din ceruri si a poruncit puilor: Traversati autostrazile! Si puiul a traversat-o, si toti s-au veselit.

8.Bill Clinton: Puiul n-a traversat autostrada. Repet, puiul NU a traversat autostrada.

9.Machiavelli: Chestiunea este ca puiul a traversat autostrada. Cui îi pasa de ce? Faptul de a traversa autostrada justifica orice motiv.

10.Freud: Faptul ca te preocupa de ce puiul a traversat autostrada scoate în evidenta nesiguranta ta sexuala: Oedip Avicol.

11.Bill Gates: Chiar acum am lanzat în piata MSChicken 2007, care nu numai ca traverseaza autostrazile, ci face oua, arhiveaza documentele importante si rotunjeste calculele dv.

12.Darwin: De-a lungul marilor perioade de timp, puii au fost selectionati natural, ajungînd la forma ce o au acum si au o dispozitie genetica de a traversa autostrazile.

13.Einstein: Daca puiul a traversat autostrada sau autostrada s-a deplasat pe dedesubtul lui depinde de punctul de reper relativ.

14.Buddha: A pune aceasta întrebare contrazice propria ta natura de pui.

15.Titlu de ziar national: Criza economica constrînge puiul sa traverseze autostrada!

16.Publicitate de profil: Unde scrie "Puiul traverseaza autostrada" trebuia sa zica "Afacerile necurate ale lui Puiu".

17.Revista Femeia: Luminile amurgului se varsau peste cîmpia solitara. O lumina. Un destin. O singuratate. Puiul a ridicat capul ca în cautarea unui raspuns la toate întrebarile sale. La distanta, o modesta casuta de tabla. Nici o masina nu traversa la ora acea autostrada nr. 2, care uneste Filea de Jos cu Giurtelecul Hododului. Puiul a stiut atunci ca a ajuns momentul. Scuturîndu-si amorteala penelor a mers hotarît, a pus un picior pe asfalt, pe urma altul, si altul, si altul (oare cîte picioare are?). Mergea mîndru. Stia ca se apropia sa reuseasca imposibilul. Se gîndea la succes. La glorie. La faima. De aceea n-a vazut acel camion fara lumini. De acea n-a auzit zgomo

Steliana St: De acea n-a auzit zgomotul rablagit al motorului Roman.

18.Le Monde: Les consequences pour les Balcanes sont encore a prevoir: un poulet est arrive a traverse la route sans blesures.

19.Suport tehnic: Eu de aici nu vad sa se fi traversat strada. Resetati puiul si daca tot îl vedeti ca traverseaza, formatati ouale sau trimiteti cineva din firma la cursurile noastre (2 la cursul zilei plus TVA).

20. Basescu: Eu v-am spus ca Romania nu are nevoie de autostrazi. Pui imputit!


Comentarii


    Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile    Termeni si Conditii de Utilizare