NetSurfer

NetSurfer
Chestii alese. de pe net culese si nu numai...

Film: Law abiding citizen (2009)
     media: 0.00 din 0 voturi

postat de razvann in 2010-04-05 20:22
Law abiding citizen (2009)

Gen: crima, drama, thriller
Cu: Jamie Foxx, Gerard Butler

Familia lui Clyde (Gerard Butler) este ucisa sub ochii lui de unul dintre cei doi talhari care ii patrund in locuinta. Nick (Jamie Foxx) este avocatul acuzarii, si cade la invoiala cu unul dintre cei doi talhari. Ames, unul dintre talhari este condamnat la inchisoare pe viata, iar cel care de fapt a comis crimele,Darby, scapa cu cativa ani de inchisoare.
Clyde, este un om inteligent, si isi vede de trebuile lui, un inventator si un tactician innascut, planuieste timp de 10 ani, nu o razbunare, pentru moartea sotiei si fetiei, ci un razboi impotriva sistemului care elibereaza raufacatori pe banda rulanta, fara a tine cont de siguranta cetatenilor.....
.....Tot razboiul incepe la 10 ani de la savarsirea crimelor, in ziua in care Ames este executat. Desi moarte trebuia sa fie usoara, cineva a schimbat substantele care ii erau injectate, iar acesta a murit in chinuri......Darby, aflat in libertate, este banuit ca ar fi schimbat substantele, si este urmarit de politie. Telefonul ii suna chiar inainte ca politia sa ajunga la el la usa, iar vocea din telefon il indruma sa scape de politie....dar totul era o capcana, un plan bine pus la punct, de un om care 10 ani a planuit fiecare miscare...........nu povestesc mai mult, ca ajung sa povestesc tot filmul, care , by the way, e captivant si merita vazut. Trailer:Enjoy!

Tag-uri Technorati:

Comentarii


    Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile    Termeni si Conditii de Utilizare