NetSurfer

NetSurfer
Chestii alese. de pe net culese si nu numai...

1 decembrie
     media: 0.00 din 0 voturi

postat de razvann in 2009-12-01 07:33
Ziua națională. Ar trebui să sărbătorim, să ne bucurăm....e ziua națională a României. Dar nu e așa, Peste tot e numai tristețe ,te uiți în jur și nu îți permiți să zâmbești....te uiți în jur și vezi mizerie, sărăcie, incultură, prostie, parvenire, totul îți provoacă greaţa, silă...scârbă.
Ar trebui să răsune imnul la fiecare colț de stradă, în fiecare oraș , la ceas se seară artificiile să brăzdeze cerul....dar nu e așa. NU e nimic cum ar trebui să fie, totul e pe dos. Pe zi ce trece, românia se scufundă în continuare. România face un pas pe loc și 'nşpe înapoi.
Pentru asta au luptat strămoșii noștri? Pentru ca noi să ajungem la autodistrugere? Pentru ca să ajungem nepăsători și indiferenți față de soartă acestui neam? Pentru lipsă de respect față de cei care au luptat pentru acest neam?

Urări de " La mulți ani" mi se par de prisos. O să urez " La mulți ani" României, dar cu gândul la secolele trecute....la înaintașii noștri care au luptat pentru câștigarea pământului pe care acum stăm cu picioarele, pentru cei care au luptat pentru independența, pentru cei care au luptat ca neamul românesc să dăinuie în timp , să nu se piardă de-a lungul istoriei...pentru toți cei care au făcut ceva pentru această țara. Tuturor celor amintiți, mă închin în față lor, și gânduri bune mi se îndreaptă către sufletele lor care sper că și-au regăsit liniștea și pacea.
Tag-uri Technorati: , ,

Comentarii


    Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile    Termeni si Conditii de Utilizare