NetSurfer

NetSurfer
Chestii alese. de pe net culese si nu numai...

Film: Weekend cu mama (2009)
     media: 0.00 din 0 voturi

postat de razvann in 2009-09-03 10:36


Weekend cu mama (2009)


Regie:
Stere Gulea

Gen:
drama


Un film romanesc care mi s-a parut foarte bun. Trateaza probleme grave in societatea romaneasca. Consumul de droguri, adoptii ilegale prin rapirea copiilor si copiii ...sa le zic asa semi-abandonati, ai caror parinti au plecat la munca in strainatate si au fost lasati in grija rudelor sau prietenilor.
Adela Popescu joaca rolul Cristinei, o fata crescuta de unchiul ei, un avar si jumatate, fiind fata de profesor universitar, tata pe care la cunoscut abia la 19 ani. Mama ei a plecat in Spania la munca cand avea ea era foarte mica, si a revenit in tara. Dupa ce a fugit de acasa din cauza unchiului, mama a inceput sa o caute la reintoarcerea in tara...si a gasit intr-un club impreuna cu prietenul ei dealer de droguri. Evident ca nu si-a recunoscut mama atunci cand s-au privit ochi in ochi in toaleta clubului, si a renegat-o. Singurul pretext erau banii ....nevoia de banii a fost cea care a determinat-o sa petreaca un weekend la tara cu mama ei......Nu s-a putut abtine si si-a injectat seara doza de care avea nevoie...Astfel mama a aflat despre consumul de droguri si problemele ei....A mai aflat ca avea o nepotica, care statea intr- casa de copii....nu mai povestec...sper ca v-am facut curiosi sa vedeti filmul....


Evident ca la majoritatea filmelor, la un moment dat intuiesti finalul. Acesta este unul din putinele filme care m-au tinut lipit cu ochii de ecran pana in ultima secunda. Finalul care il intuiam nu s-a petrecut....filmul nu are happy end.


Enjoy!Trailer1(premiera)Trailer2

Comentarii


    Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile    Termeni si Conditii de Utilizare