NetSurfer

NetSurfer
Chestii alese. de pe net culese si nu numai...

Mihaela pleacă....
     media: 0.00 din 0 voturi

postat de razvann in 2009-05-22 18:28
"Îmi doresc enorm să se facă vremea să plec ...Plec supărată pe ţara mea, plec dezamăgită de breasla mea, plec scârbită de o presa mondenă jegoasă, plec îndurerată că nu mai pot ajuta nişte oameni care s-au bazat pe mine ani de zile, plec hotărâtă ca măcar fiului meu să-i fac dreptate, plec promiţându-le părinţilor mei prea trişti de atâta vreme, că vor zâmbi din nou. Plec cu milă şi mirare pentru toţi proştii care m-au hulit şi m-au jignit – mă-ntreb sincer, ei cu ce s-au ales ?"

"... Plec cu sufletul făcut bucăţi, dar cu spatele foarte drept şi cu privirea fix în ochii ţării mele. Mulţumesc publicului meu. Pentru tot."

Sunt doua citate din ceea ce a scris Mihaela pe siteul antenei3 . Am citit acest editorial si am ramas fara cuvinte. Ceea ce a patit Mihaela, ceea ce este nevoita pentru a-si apara copilul si propria persoana de lighioanele din aceasta tara. Nu e decat inca o dovada a marşovinismului unor mulţi oameni care poluează această ţara....care e o ţara frumoasă după cum am învăţat la geografie, munţii , marea, câmpiile....natura a fost generoasă din acest punct de vedere. La istorie am invăţat despre mari personalitaţi care enorm de multe pentru ca românia să existe, să aibă teritoriul ei, să fie independentă..... Dar se pare ca toţi au chiulit de la astfel de lecţii ori profesorii nu şi-au făcut treaba! Ori nu le pasă de nimic decât de propria persoana...sau nici măcar de ea.
În romania, dacă ai o idee şi vrei să o pui în practică te auto condamni la moarte. Devii un fel de kamikaze, care işi dă viaţa pentru o cauză. Nu poţi face nimic bun fără să fi măcelarit de alţii. În loc să fi laudat pentru iniţiative şi apreciat pentru calităţi, îţi sunt cautate defectele şi criticat pentru ele...în cazul iîn care nu îţi găsesc defecte prea compromiţătoare sunt inventate şi pieirea iţi este petlecetuită pe scalp.

În loc să ne bucurăm ca exstă oameni în românia de calibrul Mihaelei, să le urmăm exemplul pentru că sunt oameni care au ceva de spus şi lucrurile care le fac , sunt făcute cu dragoste şi dăruire... îi hulim şi expulzăm fără pic de remuşcare.

Sincer, mă bucur că a ales să părăsească această ţara infectă. E o persoană bună care merită linişte şi pace, nu are nevoie să fie târâtă prin scandaluri inventate. Îmi pare rău ca i se întâmplă astfel de mizerii şi că acest om de calitate al ţării nu mai va fi dat ca exemplu demn de urmat.

romania se pare că nu vrea astfel de oameni cu potenţial. Se pare că vrea tot felul de specimene de cercopiteci sau alte specimene descendente din primate, specimene evoluate doar fizic nu şi cerebral.

Romania nu e altceva decat o bucată de excrement infect atârnată în cuiul mizeriei

Tag-uri Technorati: , ,

Comentarii


    Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile



    Termeni si Conditii de Utilizare