NetSurfer

NetSurfer
Chestii alese. de pe net culese si nu numai...

Film: The New World (2005)
     media: 0.00 din 0 voturi

postat de razvann in 2009-05-01 22:30
The New World (2005)

gen: aventura, drama, dragoste, drama, istoric

cu: Colin Farrell, Christopher Plummer , Christian Bale

Filmul aduce în prim plan dragostea dintre John Smith şi Pocahontas. O dragoste mare născută între cei doi, el fiind fascinat de puritatea feminină, ea fiind fascinată de misterul masculin. O iubire cu multe momente bune şi rele, cu clipe de neuitat pretrecute parcă doar în vis. Filmul mai aduce în prim plan şi viaţa grea a oamenilor din colonie şi modul cum aceştia s-au impus în faţa băştinaşilor.

Povestea începe în 1607, odată cu acostarea vaselor engleze pe ţărmul continentului american. Aici ei încep construirea coloniei. Sunt vizitaţi de băştinaşi, care erau curioşi, nu îi deranjeau , până într-o zi când un băştinaş a furat o secure şi a fost împuşcat.
Englezii, plecaţi să exploreze şi să găsescă conducătorul băştinaşilor, îşi pierd căpitanul...care ajunge în mână băştinaşilor. Urmând a fi omorât, căpitanul Smith este salvat de fiica preferată a căpeteniei băştinaşilor, care îşi roagă tatăl să cruţe viaţa englezului, ea va avea grijă de el. Cei doi au ajuns să se îndrăgostească, dar tatăl fetei vroia să se asigure că fata v-a pune semenii săi mai presus de ceea ce îi dictează inimă, ştiind că englezul va pleca la un moment dat. Acesta îl eliberează pe Smith cu condiţia să plece în primăvară.
Englezii o duceau greu din cauză lipsei de provizii , din cauză că şi-au bătut joc de muncă, şi roadele au fost slabe. Odată cu revenirea lui Smith în colonie, îşi recâştigă uşor postul de căpitan, şi reîncepe organizarea coloniei. Băştinaşii au văzut că englezii nu au de gând să plece, fata căpeteniei din nou a luat apărarea lui Smith şi a fost izgonită de tatăl ei. Acesta ajunge în colonie, dar Smith nu mai era căpitan, i-a fost luat autoritatea , torturat şi pus la munci grele. Smith încearcă să o îndepărteze de el, pentru a nu o răni , dar era prea târziu.... Corăbiile engleze revin în colonie cu noi oameni şi provizii. Smith este trimis în Anglia şi o lasă pe fată în colonie, având de grijă să fie informată de preuspusa lui moarte.
Fata este ruinată la aflare vestii că a fost părăsită...şi mai ales la aflare veştii despre moarte căpitanului....Vremea trece, fata a fost botezată Rebecca şi învăţat să se comporte ca o doamnă în societate. Tăcută şi retrasă, este abordată de un domn....cu care se căsătoreşte şi are un copil....
Cei doi sunt invitaţi la palat, toată lumea ştia povestea Rebeccăi şi era tratată ca o prinţesa. Întâmplător aflase înainte să vină în Anglia că Smith defapt nu este mort .....vestea i-a produs un şoc. Imediat după aflarea vestii a început să renege soţul pe motiv că ea aparţine lui Smith.
Prinţesa şi Smith se revăd, îşi reamintesc clipele frumoase petrecutecândva .... dar timpul i-a schimbat pe amândoi... nu mai erau cei care s-au îndrăgostit şi care alergau prin iarbă cândva.... Rebecca se reîntoarce la soţul ei pe care îl renegase, surprinzându-l pe acesta cu decizia revenirii......şi moare la întoarcerea în colonie răpusă de o boală.

Enjoy!

Trailer:Tag-uri Technorati:

Comentarii


    Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile    Termeni si Conditii de Utilizare