NetSurfer

NetSurfer
Chestii alese. de pe net culese si nu numai...

Jiji incatusat
     media: 0.00 din 0 voturi

postat de razvann in 2009-04-04 13:29
Cică l-au arestat pe Gigi. Motivul invocat ar faptul şi-a recuperat prin intermadiul jalaţilor lui maşina furată din faţă casei în urmă cu câteva luni. Nu cunosc prea multe detalii, defapt ceea ce mi-a atras atenţia a fost un articol care spunea că autorităţile s-au autosezizat.
POFTIM????? Adică să înţeleg că autorităţile DA lucrează în slujba cetăţeanului? ... deci AUTORITĂŢILE LUCREAZĂ ÎN SLUJBA CETĂŢEANULUI!!!.....dar nu în slujba cetăţeanului de rând, ci în slujba celor aflat pe o treaptă mai înaltă în ierarhie...că doar şi ei sunt cetăţeni. Când alţii au dat tunuri de miliarde de euro , autorităţile nu s-au autosesizat. Vine boc şi spune că cei de dinainte au lăsat gaură în buget...poi autorităţile nu au timp să se autosesizeze să vadă ce au făcut cu banii..că au alte cazuri de rezolvat. Băsescu declară că "3 miliarde de euro s-au pulverizat " din fondul de dezvoltare în perioada alegerilor. Poi în timp ce "pulverizarea" era în desfăşurare autorităţile de ce nu s-au autosesizat....

....după părea mea, manevra de arestare a lui Gigi nu e alt ceva decât promovarea justiţie şi faptul ce ea funcţionează. Impactul mediatic pe care îl are acesta arestare este foarte mare, ecoul va depăşi barieră graniţelor geografice ale ţării , iar cei care au pus la cale , să le laude pe plan internaţional că reformele în domeniu se fac şi ele sunt eficiente. Asta să i-o ziceţi lu mutu!!!

Comentarii


    Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile    Termeni si Conditii de Utilizare