NetSurfer

NetSurfer
Chestii alese. de pe net culese si nu numai...

Film: The Reaping (2007)
     media: 0.00 din 0 voturi

postat de razvann in 2008-07-23 16:12
The Reaping (2007)

Hilary Swank (Katherine) in rolul principal. Interpreteaza rolul unei misionare care si-a pierdut sotul, fiica ....si credinta. A ajuns sa cerceteze intamplari, pe care oamenii le credeau a fi miracole, aducand dovezi stiintifice si dovedind ca de fapt nu erau miracole. A fost contactata si rugata sa investigheze asa numitul " rau de sange"....si de aici incepe actiunea.
Cele zece nenorociri care s-au abatut asupra Egiptului , mentionate in biblie , se repeta asupra unui mic orasel.
Katherine incepe sa investigheze raul rosu incercand sa gaseasca dovezi stiintifice pentru ceea ce s-a intamplat. Incepe incet incet sa afle povestea unei fetite care locuia cu mama ei intr-o casa in ...

Freaca buha
     media: 0.00 din 0 voturi

postat de razvann in 2008-07-09 17:05
Cand nu ai de lucru ce faci? Freci buha! Nu ai ce face si vrei sa iti faci ocupatie? Freaca buha! Mori de plictiseala si ai vrea sa te dai cu capul de pereti? ....ar fi pacat sa iti spargi capul, mai bine freci buha! Te-ai plictisit de frecat buha? Ia-o de la capat si freaca buha cat mai mult! E la moda si e practicata de toata lumea. Cu cat freci mai mult buha castigi mai multa experienta si nu numai...daca ai noroc iei si un premiu de consolare.
Asa nu pot sa va urez decat sa frecati buha cat mai mult! Frecare placuta!!...

cateva poze proaspat capturate
     media: 0.00 din 0 voturi

postat de razvann in 2008-07-04 21:56
poze facute de mine prin diferite locatii Foto: razvan Data: iunie 2008
Termeni si Conditii de Utilizare